Internationaal transport

Transport, opslag en distributie van uw goederen laat u niet aan de eerste de beste over; u wilt zekerheid. De zekerheid van een internationaal transportbedrijf.

Specialist in internationaal transport

Heebink is een grote naam als het gaat om internationale transport dienstverlening. Met een wagenpark van meer dan 80 vrachtwagens kunnen wij u direct van dienst zijn. Wij bieden u complete dienstverlening, snelheid en flexibiliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Wij helpen u graag!

Vervoer naar o.a. de Benelux, Duitsland en Engeland

Samenwerking met partners

Kwaliteit en hoge eisen

Wagenpark voor internationaal transport

We werken samen met partners en hebben verschillende landelijke specialisten, waardoor we ons vervoer en onze service optimaal houden. Wilt u uw goederen vervoeren naar een bestemming in West-Europa of Oost-Europa? Dan heeft u uw internationaal transportbedrijf gevonden.

Prijzen, tarieven en kosten internationaal transport

Heebink stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar vrachtvervoer. We noemen ons zelf niet voor niets “de privé-chauffeur van uw goederen”. Onze vrachtwagens hebben de luxe en het comfort van een touringcar. Uw vracht is bij ons in goede handen.

Internationaal transport en distributie op maat

Voor ons internationale verkeer beschikken wij over een hoogwaardig en modern wagenpark. Welke te combineren zijn met koelinstallaties, kooiapen en ook klep + pompwagens. Wij zullen er alles aan doen om het transport zo vlekkeloos mogelijk te laten lopen voor de klant.

Veelgestelde vragen

Naar welke landen transporteert Heebink goederen?

Heebink transporteert voornamelijk goederen naar Nederland, België, Luxemburg, het Duitse Ruhrgebied, Engeland en Ierland. Ook voor andere landen als bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Zwitserland en Oostenrijk kunnen wij een offerte voor u maken. Hierin zullen wij gedeeltelijk het transport zelf op ons nemen of fungeren als expediteur. Bent u op zoek naar een tarief? Mail naar sales@heebink.nl of klik op onderstaande link.

Offerte aanvragen

Wat zijn de gemiddelde looptijden die jullie hanteren?

De gemiddelde looptijden verschillen natuurlijk afhankelijk van de leverbestemming. Binnen de Benelux zit u op een levertijd van 24-48 uur. Maar leveringen naar andere Europese landen dient u rekening te houden met 72-96 uur levertijd. Wanneer u een exacte looptijd wenst te weten kunt u het beste even mailen met sales@heebink.nl

Werkt Heebink met partners voor het leveren naar diverse Europese landen?

Heebink werkt samen met collega transporteurs wanneer het gaat over leveringen naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Zwitserland, Oostenrijk en andere Europese landen. Hierbij stellen wij diezelfde hoge eisen en kwaliteit wat u ook van Heebink verwacht. Uw vracht is bij ons in goede handen!

Voor welke soorten transport kan ik bij Heebink terecht?

U kunt bij Heebink terecht voor al uw transportaanvragen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in kooi-aap transport, lengte transport, volumetransport, machinetransport en nog veel meer. Klik op de link hieronder voor een overzicht van al onze transport diensten

Transport diensten