Transport Nederland

J. Heebink is na jarenlang ervaring een specialist geworden in het leveren van groupage- deel en FTL transport binnen Nederland. Wij regelen uw transport snel en efficiënt en geheel naar tevredenheid van de klant.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Transportbedrijf J. Heebink specialist in Nederland

Gemiddeld rijden er 40 van de in totaal 80 vrachtauto’s per dag in Nederland om een orderstroom van ongeveer 500 orders te lossen bij de eindklant. Dit geheel door goede communicatie tussen klant, planning en chauffeur.

Alle soorten van vervoer in Nederland

Door onze centrale locatie in Veenendaal biedt het ons de mogelijkheid om in heel Nederland goederen binnen 24 uur geleverd te krijgen. Welk transporttype het ook is: Pallets – Lengtes – Staal – RVS – ADR – Complete Ladingen. Heebink zorgt ervoor, samen met ons professionele team, dat alles verloopt met de service die u van ons verwacht.

Levertijden en bestemmingen transport binnen Nederland

Looptijd: 1 dag.

Offerte aanvragen voor transport van of naar Nederland of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Nederland
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Breda
Den Haag
Den Helder
Eindhoven
Enschede
Geleen
Groningen
Leeuwarden
Lelystad
Maastricht
Middelburg
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Venlo

Prijzen, kosten en tarieven transport Nederland

De kosten voor transport van of naar Nederland zijn afhankelijk van de locatie waarnaar u wilt leveren. Om een prijs af te kunnen spreken hebben wij onder andere deze informatie van u nodig maar ook bijv. het gewicht van de goederen en de afmetingen. Wilt u de tarieven weten voor het transport van en naar Nederland dan kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag bij uw transport binnen Nederland.

Offerte aanvragen voor transport van of naar Nederland of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Klantenservice

Veelgestelde vragen over transport in Nederland

Wat is de gemiddelde looptijd voor levering in Nederland?

De gemiddelde looptijd voor levering in Nederland betreft 24 uur. Wanneer wij de goederen dag A laden, zullen wij deze dag B lossen.

Werkt Heebink met een Track & Trace systeem?

Heebink maakt gebruik van het Transpas track & trace systeem. Hierop kunt u zien hoe laat de goederen ongeveer gelost zullen worden. Maar ook krijgt u een mailtje als de goederen gelost zijn en wie er voor getekend heeft. Naderhand kunt u op dit Transpas systeem ook uw vrachtbrief vinden welke u weer kan gebruiken voor de facturatie aan uw klant.

Wat zijn de kosten betreffende transport binnen Nederland?

De kosten binnen Nederland zijn afhankelijk van de locatie waarnaar u wilt leveren. Om een prijs af te kunnen spreken hebben wij onder andere deze informatie nodig. Maar belangrijk zijn ook het gewicht en de afmetingen. Bent u op zoek naar een tarief? Stuur uw aanvraag naar cs@heebink.nl.

Offerte aanvragen

Kunnen wij bij Heebink ook terecht voor Particulier transport?

Helaas kunnen wij u niet van dienst zijn betreft particulier transport. Wij rijden alleen zakelijk. Onze vrachtwagens zijn veel te groot voor het leveren aan particuliere adressen. Ook zijn persoonlijke goederen veel schadegevoeliger en dus moeilijk te combineren met ons huidige goederenvervoer.