Transport Engeland

Als u goederen van en naar de UK (Groot Britannië) wilt vervoeren, is Heebink dé transporteur voor u. J. Heebink Logistic Services is marktleider en jarenlang specialist als het gaat om transport en distributie naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland). Daarnaast beschikt J. Heebink over een ervaren douane team die alle import- en exportaangiftes voor u kunnen verzorgen. Door de korte transportlijnen kan uw vracht al binnen één dag op de plek van bestemming zijn.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Dagelijks 20-30 ritten van en naar Engeland

De vrachtwagens van Heebink ziet u overal rijden: herkenbaar aan hun feloranje kleur en de grote letters J. Heebink erop. Of het nu gaat om kleine of grote orders: met een vloot van 80 vrachtwagens kan Heebink alle transport naar de UK / Verenigd Koninkrijk / Schotland / Ierland aan. Heebink heeft een hoge leverbetrouwbaarheid en kan snel schakelen. De reactiesnelheid ligt gemiddeld op 1 uur tijdens openingstijden. Vraag direct een offerte aan of neem contact op.

Douaneformaliteiten Engeland

Het transport van en naar Engeland vraagt kennis en expertise. Want voordat u uw goederen naar Groot-Brittannië kunt transporteren, moeten er heel wat douaneformaliteiten in orde worden gebracht. Uiteraard wilt u de zekerheid hebben dat de papieren voor de douane in Engeland 100% correct worden ingevuld. Hiervoor kunt u rekenen op Heebink. Met ons team van 8 douane specialisten ontzorgen we u volledig wat betreft de afhandeling van de douane en de verschillende douaneprocedures zowel in Europa als in het Verenigd Koninkrijk.

Engeland Specialist

Dankzij onze uitgebreide transportmogelijkheden naar en van de UK kunt u bij ons terecht voor onder meer groupage, lengtemateriaal, high value, pallets, complete ladingen, deelladingen (deeltransport) en staaltransport. Alle chauffeurs van Heebink zijn getraind om met gevaarlijke stoffen (ADR) te rijden. Wij vervoeren vanuit Engeland ook motoren(mits verpakt) en auto’s (nieuw, tweedehands, oldtimer) voor bedrijven en particulieren. In Manchester (GB) en Milton Keynes (GB) beschikken wij over vestigingen om de Warehousing en opslag goed en vloeiend te laten verlopen.

Spoed leveringen van en naar Engeland

Buiten de normale transittijden van 48 – 72 uur voor levering en afhaling Engeland kunnen wij u ook van dienst zijn betreft spoed leveringen van en naar Engeland. Afhankelijk van de vracht kunnen wij u hier een speciaal tarief voor aanbieden. Binnen 24 uur kunnen wij uw goederen dan al getransporteerd hebben naar de plek van bestemming. Wenst u tarief voor een spoed levering van en naar Engeland? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Tijdens openingstijden ontvangt u binnen een uur van ons een offerte op maat.

Logistieke diensten

Het ene transport UK is het andere niet. Wij verzorgen onder meer koel– en vriestransport, lengtetransport, volumetransport en machine transport. Voor elke vracht hebben wij dus een passende oplossing. Tijdelijke opslag voor uw goederen nodig? Heebink verzorgd ook warehousing voor u, ook in de UK.

Distributiecentra NL en UK

2-3 days 3-5 days
Cardiff
Cambridgeshire
London
Bristol
Leicestershire
West Midlands
Northamptonshire
Brighton
Gloucester
Manchester
Lincolnshire
Staffordshire
Newcastle
Yorkshire
Lancashire
Merseyside
Sometset
Warrington
Liverpool
Birmingham
Cleveland
Cumbria
Devon
Tyne and Wear
Cornwall
Dumfries
Dyfed
Lothian
Borders
Highland
Paisley
Aberdeen
Tayside
Dundee
Edinburgh
Glasgow
Montrose
Glenrothes
Livingston
Transport Engeland / UK / Verenigd Koninkrijk

Transport naar Engeland op maat

Geen lading is hetzelfde, u heeft specifieke wensen. Daar zijn wij ons van bewust. Voor elke lading hebben wij een passende oplossing.

Offerte aanvragen voor transport UK of neem contact op.

FAQ

Veelgestelde vragen over transport naar Engeland

Hoe gaat Heebink om met de Brexit?

Wij zijn goed voorbereid op de Brexit.

Lees de actuele status

Wat is de gemiddelde looptijd?

Gemiddelde looptijd voor leveringen in Engeland zijn 1 – 3 dagen.

Wat is het maximale gewicht, afmeting of maximale hoeveelheid?

Wat is het maximale gewicht, afmetingen en aantallen die J. Heebink in de vrachtwagens kan vervoeren?

Alle antwoorden vindt u op deze pagina

Hoeveel laad- lostijd zit inbegrepen tijdens het transport?

Dit verschilt per transport. Wel wordt bij ons het volgende in hoofdlijnen aangehouden. Volle vrachten Nationaal is 1 uur laden-lossen vrij. Volle vrachten Export is 2 uur laden-lossen vrij.

Wat kost een transport?

Helaas is dit niet zomaar aan te geven. Dit is namelijk afhankelijk van onderstaande factoren: hoeveelheid goederen, grote product, leverlocatie, soort vervoer (kooiaap / klep / mega / taut), levertermijn.

Hiervoor kunt u het beste een offerte aanvragen