Transport België

Als u goederen van en naar België wilt vervoeren, is Heebink dé transporteur voor u. Heebink is marktleider als het gaat om transport naar België. Door de onze korte transportlijnen is uw vracht al binnen twee dagen op de plek van bestemming.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Specialist in transport van en naar België

De vrachtwagens van Heebink ziet u overal rijden: herkenbaar aan hun feloranje kleur en de grote letters HEEBINK erop. Of het nu gaat om kleine of grote orders, met een vloot van meer dan 80 vrachtwagens kan Heebink alle transport naar België aan.

Transport naar België is onze specialiteit, als marktleider goederenvervoer van Nederland naar België, bieden wij u een zeer gunstige verhouding tussen prijs en prestatie.

Logistieke diensten

Wij verzorgen onder meer lengtetransportvolumetransport en speciale combinaties. Voor elke vracht hebben wij dus een passende oplossing. Tijdelijke opslag voor uw goederen nodig? Heebink verzorgd ook warehousing voor u.

Transport naar Antwerpen, Brussel of Gent?

Dankzij ons distributiecentrum in Veenendaal is uw vracht snel opgehaald en bezorgd in Antwerpen, Brussel, Gent of een andere plaats in België.

Kies ook voor een betrouwbare transporteur met meer dan 50 jaar ervaring. Kies voor Heebink.

Offerte aanvragen voor transport België