Distributie Nederland

Heebink Logistic Services levert in de Benelux altijd binnen 24 tot 48 uur. In Nederland garanderen we zelfs distributie binnen 24 uur. Dankzij ons gevarieerde wagenpark kunnen wij zendingen lossen vanaf 1 tot wel 24.000 kilogram. Naast distributie verzorgen we ook de warehousing (opslag) voor onze klanten. Maatwerk is onze enige standaard en onze specialisten slagen hier altijd in.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Een van de grootste distributiebedrijven in Nederland

Heebink is één van de drie grootste distributiebedrijven van Nederland. Distributie is daarom ook een van onze specialiteiten. We werken efficiënt en hierdoor kan de tijd van ophalen en bezorgen tot een minimum worden gebracht. Voor onze klanten rijden we af en aan naar Londen, manchester, Leeds, Bristol, Birmingham, South-Hampton en vele andere bestemmingen in Engeland. Maar niet alleen rijden er dagelijks vrachtwagens naar Engeland. Ook naar België, Ierland, Duitsland (Ruhrgebied) en Luxemburg verzorgen we de distributie voor onze klanten. Vraag direct een offerte aan.

Geautomatiseerde routeplanning voor efficiënte distributie

We werken met een geheel geautomatiseerde routeplanning, waarmee we het geplande aflevertijdstip vooraf kunnen vaststellen. Onze chauffeurs beschikken bovendien over hulpmiddelen om het laden en lossen bij de klant te vereenvoudigen. Hierbij kunt u denken aan een elektrische pompwagen, laadklep of kooiaap. We garanderen op die manier een vlot- en schadevrij distributietraject.

Materiaal voor distributie van uw goederen

  • Megatrailers met schuifzeilen en schuifdak (13.6 x 2.50 x 2.80/ 3.00 meter)
  • Combinaties met schuifzeilen en schuifdak (2 x 8.00 x 2.50 x 3.00 meter)
  • Bakwagens met klep (7.20 x 2.40 x 2.40 meter)

Offerte aanvragen voor distributie transport of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Warehousing en opslag

Naast dat we in Veenendaal ons hoofdkantoor met warehousing hebben, hebben we ook meerdere locaties in Engeland. Zo hebben we een distribution center/warehouse in Manchester. Hierdoor kunnen we gemakkelijk de distributie van uw producten in Engeland uitvoeren. Ook hebben we een locatie in Milton Keynes.

Distributie Nederland