Transport Polen

Sinds kort hebben we voor onze klanten onze diensten uitgebreid met transport van en naar Polen, vanzelfsprekend met onze eigen oranje vrachtauto’s maar ook met zeer betrouwbare partners, natuurlijk het gehele traject onder Heebink – beheer. Van pallet tot compleet, van volume tot geconditioneerd transport, wij verzorgen het voor u. Vraag naar onze concurrerende tarieven en voorwaarden.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Veilig transport voor uw waardevolle goederen naar Polen

Ook voor transport van uw waardevolle goederen bieden we een goede oplossing, we kunnen een kastenwagen gebruiken, zodat uw goederen nog beter beveiligd zijn tegen inbraak en diefstal. Bovendien kunnen we een extra chauffeur in zetten zodat de cabine “dubbel-bemand” is, zodat er minder gestopt en gerust hoeft te worden, en sommige bestemmingen kunnen dan zelfs zonder de verplichte nachtrust gehaald worden.

Offerte aanvragen voor transport van of naar Polen of neem contact op.

Transport Polen - Nederland

 

Met elk transport naar Polen weten we raad

Voor elk transport weten wij een oplossing, van een bundel staal van 12 meter die met de kraan geladen en gelost dient te worden, tot machines, tot een pallet diepvries. Van een pallet tot complete partijen, tijdleveringen zijn voor ons geen probleem. We zorgen ervoor dat uw product op de juiste tijd en op de juiste manier bij uw klant aangeleverd wordt.

Offerte aanvragen voor transport van of naar Polen of neem contact op.

 

 

 

 

 

Vertrekdagen naar bestemmingen in Polen

Op elke werkdag van de week kunnen we laden naar alle bestemmingen in Polen. Ook als het echt spoed is kunt u bij ons terecht, wij kunnen voor u een express transport verzorgen, zodat uw zending met de grootst mogelijke snelheid door middel van een koerier bij uw klant geleverd wordt.

Onderstaand enkele voorbeeld transittijden voor levering in Polen;

Compleet: 2 dagen
Deelpartij: 3-4 dagen
Compleet: 3 dagen
Deelpartij: 4-5 dagen
Szczecin
Gdansk
Bydgoszcz
Poznan
Lodz
Wroclaw
Czestochowa
Krakau
Warschau
Rzeszow
Lublin
Bialystok
Olsztyn
Rzeszow
Zakopane
Transport Polen - Kaart

 

Klant ervaring met transport naar Polen

“Wij van RB Safety Solutions maken al meer als drie jaar gebruik van de diensten van J. Heebink Logistic Services. In deze jaren van samenwerking zijn wij erg positief over hun diensten. J. Heebink Logistic services zijn altijd goed te bereiken als er vragen zijn, ook worden de vragen snel en nauwkeurig behandeld. Flexibiliteit is een groot plus punt bij deze organisatie. Ze vinden altijd een passend aanbod voor de gevraagde dienst.”

“Ook als er problemen ontstaan tijdens het proces worden deze zeer snel opgepakt en opgelost. Wij, RB Safety Solutions, versturen om de week een vracht materialen richting Polen, en we hebben nog niet meegemaakt dat er transportschade ontstaan is in de jaren dat we samenwerken, of dat er geen vervoer geregeld kan worden. We hopen op een jarenlange samenwerking met de firma Heebink.”
Max de Vries, Werkvoorbereider bij RB Safety Solutions

Offerte aanvragen voor transport van of naar Polen of neem contact op.

Klantenservice