Rijschool voor toekomstige vrachtwagenchauffeurs

J. Heebink Opleidingen B.V.

J. Heebink Opleidingen B.V. is de nieuwe naam in de wereld van transportopleidingen, gevestigd in het hart van Nederland. Wij richten ons op het opleiden van zowel nieuwe chauffeurs als het bijscholen van ervaren vakmensen, zodat zij kunnen voldoen aan de nieuwste eisen en ontwikkelingen binnen de transportsector.

Uitgebreid opleidingsaanbod

Bij J. Heebink Opleidingen bieden we een breed scala aan rij- en theorieopleidingen. Onze specialisatie ligt in de rijbewijzen C, CE en LZV, waarmee wij onze cursisten klaarstomen voor een carrière als vrachtwagenchauffeur. Daarnaast verzorgen we diverse cursussen voor de nascholing code 95, zodat chauffeurs hun kennis en vaardigheden up-to-date kunnen houden.

Professionele en ervaren instructeurs

Onze instructeurs zijn stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring in de transportsector. Zij weten als geen ander hoe zij hun kennis en expertise moeten overbrengen op onze cursisten. Bij J. Heebink Opleidingen staat persoonlijke aandacht centraal, waardoor wij maatwerk kunnen bieden en inspelen op de individuele leerbehoeften van iedere cursist.

Moderne faciliteiten en materiaal

Om ervoor te zorgen dat onze cursisten het beste uit hun opleiding kunnen halen, beschikken wij over moderne lesfaciliteiten en goed onderhouden voertuigen. Onze praktijklessen vinden plaats in realistische verkeerssituaties, zodat cursisten optimaal voorbereid zijn op de dagelijkse praktijk van het vrachtwagenchauffeursvak. Bovendien is onze locatie in Veenendaal een officiële examenlocatie van het CBR voor praktijktoetsen code 95.

 

Contactpersoon: Ries Salari

Benieuwd naar wat J. Heebink Opleidingen B.V. voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden om uw carrière in de transportsector een vliegende start te geven! De contactpersoon voor de rijschool J. Heebink Opleidingen B.V. is Ries Salari.