Transport Tsjechië

Sinds kort hebben we voor onze klanten onze diensten uitgebreid met transport van en naar Tsjechië, vanzelfsprekend met onze eigen oranje vrachtauto’s maar ook met zeer betrouwbare partners, natuurlijk het gehele traject onder Heebink – beheer. Van pallet tot compleet, van volume tot geconditioneerd transport, wij verzorgen het voor u. Vraag naar onze concurrerende tarieven en voorwaarden.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Sinds kort transporteren wij uw goederen ook van en naar Tsjechië

Vanwege het grote aantal vaste klanten die we hebben voor de transporten van en naar Polen, hebben we mede ook op hun verzoek onze diensten uitgebreid naar een tweede land in het oosten, namelijk Tsjechië.

Ook van en naar dit mooie land maken we gebruik van onze vaste betrouwbare partners, maar natuurlijk gaan we ook geregeld met ons eigen materiaal richting het mooie Praag.

Offerte aanvragen voor transport van of naar Tsjechië of neem contact op.

Transport Tsjechië - Nederland

Met elk transport naar Tsjechië weten we raad

Wij kunnen u voor uw transport van en naar Tsjechie geheel ontzorgen, van een 1 pallet zending tot aan complete trailervracht, van koelgoed tot ADR transport, wij kunnen en willen u graag van dienst zijn.

Vanzelfsprekend behoren lengte en machine transport ook tot de mogelijkheden, onze trailers kunnen door het dak laden en lossen en natuurlijk ook via de zijkant.

Wij kunnen dagelijks laden van en naar  alle bestemmingen in Tsjechië. Als uw transport echt haast heeft kunnen we u helpen met een koeriers service die uw goederen met de grootst mogelijke spoed op de plaats van bestemming brengt.

Veilig transport voor uw waardevolle goederen naar Tsjechië

Voor het transport van waardevolle goederen kunnen we u dubbel bemand transport aanbieden, op deze vrachtwagens rijden 2 chauffeurs, zodat de vrachtwagen veel minder stops hoeft te maken onderweg, en uw goederen veel eerder en dus nog veiliger ter plaatse zijn. Natuurlijk bieden we ook vervoer kastentrailers aan, zodat inbraak voor kwaadwilligen nog lastiger wordt.

Transittijden naar Tsjechië

Complete trailer kan vaak de volgende werkdag gelost worden, uiterlijk de 2e werkdag.

Voor groepage zendingen gelden onderstaande looptijden:

2 werkdagen voor regio’s: 3 werkdagen voor regio’s 4 werkdagen voor regio’s
Usted Nad Labem
Karslbad
Praag
Pilsen
Liberec
Ceske Budejovice
Jihlava
Benesov
Hradec Kralove
Ostrava
Brno
Olomouc
Transport Tsjechië

 

Klant ervaring met transport naar Tsjechië

Canect Europe B.V. in Nederland en ons hoofdkantoor Canect European Technologies LTD in Engeland zijn inmiddels al een aantal jaren Heebink fan!

In Engeland worden onze lijmen geproduceerd en met de perfecte dienstverlening van Heebink wordt dit uitmuntend verzorgt van Engeland naar Nederland, maar bijvoorbeeld ook van Nederland naar Spanje, Zwitserland, Tsjechië of elders in Europa.

Tsjechië is hier een goed voorbeeld. Uiteraard verzorgt Heebink dit voor ons en deze zendingen vinden minimaal 1 keer per maand plaats.

De zendingen naar Tsjechië bestaan altijd volle vrachten. Voornamelijk bio lijm met het kaartje ADR UN3501 en ADR UN1950 LQ.

Onze producten zijn van ADR klasse en kunnen niet zomaar met andere vervoerders mee. Los van het feit, dat Heebink sterk is in

communicatie,  meedenken,  snel schakelen + meer,  hebben ze het vervoer met ADR ook helemaal onder controle!

De eigen douane afdeling van Heebink moeten we ook niet vergeten! Dit is voor ons ook een enorm pluspunt.

Het ontzorgt ons en die bespaarde tijd kunnen wij weer goed spenderen om nog beter onze klanten te bedienen.

Kortom….het loyale bedrijf Heebink is voor ons DE BESTE transport partner!

Davy van Alfen  – Director NL

Offerte aanvragen voor transport van of naar Tsjechië of neem contact op.

Klantenservice