Vestiging Manchester

Deze vestiging heeft de mogelijkheden betreffende het op- en overslaan van goederen. Met een warehouse capaciteit van 3.000 m2 betreft het een middelgrote opslag plaats.

Contactinformatie

Heebink Manchester

Unit 9 Westpoint Enterprise Park, Clarence Avenue, Trafford Park M17 1QS, Verenigd Koninkrijk

Bereken route via Google Maps
Telefoonnummer: +44 161 872 4971
Stuur een bericht

Locatie op de kaart

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Groot warehouse in Manchester

Manchester ligt op een relatief kleine afstand van de Ferry plaats Hull en ligt gecentreerd voor de leveringen door geheel Engeland.
Niet geheel onbelangrijk is dat deze opslag ook goed beveiligd wordt met een hoog hekwerk en camera’s in en om het terrein waar goederen staan.

Zoekt u warehousing in de UK? Dan heeft Heebink dé oplossing voor u. Met meer dan 3000 vierkante meter warehousing in Manchester, hebben wij ruimte genoeg voor de tijdelijke opslag van uw goederen. Ruimte om te kunnen produceren is een hoop waard. U kunt het zich niet veroorloven om de productielijnen stil te laten vallen vanwege ruimtegebrek. Warehousing is dan de ideale oplossing voor u: tijdelijk opslag van uw producten of goederen levert u direct kostbare (werk)ruimte op.

Wanneer u op zoek bent naar warehousing in de UK is Heebink dé partij om zaken mee te doen. Maatwerk is bij ons de enige standaard. Voorraadbeheer, voorraadadministratie, orderafhandeling, cross-docking, verpakken, verzenden, factureren… Wat u maar wenst: het wordt door de specialisten van Heebink perfect voor u geregeld. Heebink staat al meer dan 45 jaar voor warehousing, transport en totale ontzorging. Uw spullen zijn bij ons in veilige en vertrouwde handen.

Gedurende de openingstijden is er ook personeel aanwezig om alle vragen / problemen van Engelse klanten op te lossen.

Contact opnemen

Offerte aanvragen voor transport of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.