Transport Duitsland (Ruhrgebied)

Dagelijks rijden wij vanuit de Benelux (Nederland, België en Luxemburg) en Groot-Brittannië naar het Ruhrgebied in Duitsland. Afhankelijk van waar de goederen geladen worden kunnen we die binnen 4 dagen afleveren bij uw afleverklant.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Snelle transporttijden naar Duitsland

De gemiddelde transittijd naar Duitsland vanuit Nederland en de rest van de Benelux betreft 1 tot 2 dagen. De transittijd vanuit de Groot-Britannië (UK) naar het Ruhrgebied is circa 3 tot 4 dagen. Wilt u de goederen nog sneller laten afleveren? Neem contact op voor een speciaal transport naar het Ruhrgebied in Duitsland op maat. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Transport naar Duitsland

Alle soorten transport naar Duitsland

Van kleine partijen tot complete ladingen: wij bieden u het transport aan op basis van uw wensen, volledig betrouwbaar en maximaal transparant. Tot ons transport naar het Ruhrgebied in Duitsland behoort onder andere: Volumetransport, Lengtetransport, Dubbele laadvloer-transport, Speciale Combinaties, Kooiaap Transport, Machinetransport, Pallettransport, Warehousing en Opslag en LZV Leveringen.

“U zegt het maar… Heebink regelt het voor u!”.

Transport Duitsland

Specialisten met kennis van taal en cultuur

Voor de meeste transporten maken wij gebruik van eigen vakkundige chauffeurs en eigen wagens. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en spreken allemaal vloeiend Nederlands en Engels.

Hieronder enkele leveradressen in Duitsland waar Heebink regelmatig komt:

1-2 dagen
Dortmund
Duisburg
Essen
Dusseldorf
Kleve
Bocholt
Coesfeld
Wuppertal
Ratingen
Hagen
Neuss
Monchengladbach
Bochum
Gelsenkirchen
Krefeld
Emmerich
Oberhausen
Duitsland

Transport naar Duitsland op maat

Geen lading is hetzelfde, u heeft specifieke wensen. Daar zijn wij ons van bewust. Voor elke lading naar Duitsland hebben wij een passende oplossing.

Offerte aanvragen voor transport Duitsland of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Klantenservice