Transport Duitsland

Dagelijks rijden wij vanuit de Benelux (Nederland, België en Luxemburg) en Groot-Brittannië naar Duitsland. Afhankelijk van waar de goederen geladen worden kunnen we die binnen 2 dagen afleveren bij uw afleverklant. Zelfs spoedtransport binnen 24 uur is mogelijk.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Snelle transporttijden naar Duitsland

De gemiddelde transittijd naar Duitsland vanuit Nederland en de rest van de Benelux betreft 1 tot 2 dagen. De transittijd vanuit de Groot-Britannië (UK) naar Duitsland is circa 2 tot 3 dagen. Wilt u de goederen nog sneller laten afleveren? Neem contact op voor een speciaal transport naar Duitsland op maat. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Transport naar Duitsland

Alle soorten transport naar Duitsland

Van kleine partijen tot complete ladingen: wij bieden u het transport aan op basis van uw wensen, volledig betrouwbaar en maximaal transparant. Tot ons transport naar Duitsland behoort onder andere: Volumetransport, Lengtetransport, Dubbele laadvloer-transport, Speciale Combinaties, Kooiaap Transport, Machinetransport, Pallettransport, Warehousing en Opslag en LZV Leveringen.

“U zegt het maar… Heebink regelt het voor u!”.

Transport Duitsland

Certificeringen transport van en naar Duitsland

J. Heebink is in het bezit van diverse certificeringen voor het opslaan en transporteren van speciale soorten goederen. Bekijk het overzicht van alle certificaten.

Specialisten met kennis van taal en cultuur

Voor de meeste transporten maken wij gebruik van eigen vakkundige chauffeurs en eigen wagens. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en spreken allemaal vloeiend Nederlands en Engels.

Hieronder enkele leveradressen in Duitsland waar Heebink regelmatig komt:

Compleet: 1 dag
Deelpartij: 2-3 dagen
Essen
Dortmund
Osnabruck
Hannover
Bremen
Hamburg
Frankfurt
Wurzburg
Stuttgart
Nurnberg
Munchen
Passau
Dresden
Duitsland

Transport naar Duitsland op maat

Geen lading is hetzelfde, u heeft specifieke wensen. Daar zijn wij ons van bewust. Voor elke lading naar Duitsland hebben wij een passende oplossing.

Offerte aanvragen voor transport Duitsland of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Klantenservice