Vriestransport

Op zoek naar vriestransport? Bij Heebink is het vervoer van uw diepgevroren producten altijd goed geregeld. U kunt bij ons in één combinatie zowel gekoelde als diepgevroren en ongekoelde producten laten vervoeren.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Transportpecialist in diepgevroren producten

De vriestransport-vrachtwagens van Heebink ziet u overal rijden; herkenbaar aan hun feloranje kleur en de letters HEEBINK erop. Met onze multitemp-trailers kiest u bij J.Heebink Logistic Services eenvoudig voor verschillende soorten vriestransport. Een zeer efficiënte vorm van transport die we bijvoorbeeld toepassen voor luchtvaartcatering. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 Vervoer met temperatuurregistratiesysteem

Wilt u volle vrachten met voedingsmiddelen of andere te bevriezen materialen vervoeren? We gebruiken ons temperatuurregistratiesysteem voor nauwkeurige controle op een veilig transport. We stellen de temperaturen handmatig in tussen -10 en -25 graden. Zodra de temperaturen afwijken van de oorspronkelijk ingestelde temperatuur krijgt de planner of chauffeur een melding om dit te controleren en indien nodig meteen te corrigeren.

Materiaal & bestemmingen Vriestransport

Onze koel– /vriestrailers hebben dubbele verdampers en zijn 13,60 x 2,50 x 2,80 meter groot. Wij rijden voor onze klanten af en aan naar Engeland, (Noord)-Ierland, Wales en Schotland. J. Heebink verzorgt dus internationaal vriestransport.

Offerte aanvragen voor vriestransport of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder een overzicht van een aantal bestemmingen waar Heebink voor u vriestransport kan verzorgen:

Engeland Schotland Ierland
Birmingham
Bristol
Cambridge
Cardiff
Gloucester
Lancashire
Leeds
Leicester
Lincolnshire
Liverpool
Londen
Manchester
Merseyside
Milton Keynes
Newcastle
Northamptonshire
Sheffield
Somerset
Staffordshire
Warrington
West Midlands
Yorkshire
Aberdeen
Cumbernauld
Dundee
Dunkeld
Dyce
East Kilbride
Edinburgh
Falkirk
Glasgow
Glenrothes
Livingston
Paisley
Perth
Peterhead
Prestwick
Stirling
Stonehaven
Baltimore
Belfast
Carlow
Castlebar
Cork
Dublin
Galway
Kildare
Kilkenny
Limerick
Longford
Noord-Ierland
Shannon
Waterford
Wexford

Snel vriestransport

Als geen ander begrijpen wij dat uw bevroren producten zo snel en zo vers mogelijk op de plaats van bestemming moet arriveren. Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij zeer efficiënt rijden, zodat we het transport na laden zo snel mogelijk bij de klant kunnen afleveren. Onze vrachtwagens met koel/vriescombinaties en temperatuurregistratie garanderen een gecontroleerde en veilige reis.

Wist u dat u bij ons ook producten verwarmd kunt vervoeren?

Klantenservice Heebink

Prijs, kosten en tarief vriestransport

De kosten van vriestransport zijn afhankelijk van het afhaal- en bestemmingsadres. Ook de datum en tijdstip van levering hebben invloed op de totaalprijs van vriestransport. Vraag vrijblijvend een prijsaanvraag aan voor een offerte op maat. We helpen u graag bij uw vriestransport vraagstuk.

Vraag een offerte aan of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.