Pallettransport

Heebink Logistic Services heeft dagelijks meer dan 80 vrachtwagens op de weg. Daardoor kunnen wij het transport van pallets continu met eigen vervoer regelen. Of het nu kleine pallets of complete ladingen zijn: wij regelen het juiste pallet transport om aan al uw wensen te voldoen.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Dagelijks meer dan 80 vrachtwagens met pallets

Elke dag rijden er meer dan 80 wagens van Heebink op de weg om onder andere goederen op pallets te vervoeren. Heebink is daarom ook niet afhankelijk van andere vervoerders. Kleine of grote ladingen zijn geen probleem. Heebink regelt het juiste pallet transport om aan al uw wensen te voldoen.

Uniek Track & Trace systeem voor pallettransport

Bovendien maken we gebruik van een speciaal Track & Trace-systeem. U ontvangt van ons unieke inloggegevens, om te allen tijde in de gaten houden hoe laat we een order leveren. Na aflevering bij de klant ontvangt u desgewenst automatisch een e-mail ter bevestiging. Via dit systeem heeft u zelf toegang tot de vrachtbrief en kunt u deze te allen tijde inzien en gebruiken voor uw eigen facturatie.
Vraag direct een offerte aan.

 

Ruime ervaring met palletvervoer

Heebink staat voor meer dan 45 jaar ervaring met transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Heebink blinkt onder andere uit in Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het palletvervoer uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben?

Met welke vrachtwagens vervoeren we pallets?

  • Megatrailers met schuifzeilen en schuifdak (13.6 x 2.50 x 2.80/ 3.00 meter)
  • Combinaties met schuifzeilen en schuifdak (2 x 8.00 x 2.50 x 3.00 meter)
  • Bakwagens met klep (7.20 x 2.40 x 2.40 meter)

Laat ons ook uw pallets vervoeren: een beslissing waar u geen spijt van krijgt.

Offerte aanvragen voor pallettransport of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Heebink transporteert pallets met uw goederen binnen Nederland (maar ook naar Nederland) naar diverse landen zoals Groot-Britannië, Ierland, Luxemburg, België en Duitsland (Ruhrgebied). Hieronder een overzicht van diverse plaatsen en bestemmingen waar Heebink dagelijks pallets naar transporteert.

Engeland (UK) Nederland Luxemburg Duitse Ruhrgebied Ierland
Cardiff
Cambridgeshire
London
Bristol
Leicestershire
West Midlands
Northamptonshire
Brighton
Gloucester
Manchester
Lincolnshire
Amsterdam
Breda
Den Haag
Eindhoven
Enschede
Groningen
Leeuwarden
Maastricht
Rotterdam
Utrecht
Venlo
Bettembourg
Differdange
Dudelange
Echternach
Esch
Redange
Reisdorf
Troisvierges
Wiltz
Dortmund
Duisburg
Essen
Dusseldorf
Kleve
Bocholt
Coesfeld
Wuppertal
Ratingen
Hagen
Neuss
Dublin
Cork
Newport
Shannon
Kilkenny
Wexford
Galway
Limerick
Waterford
Newcastle
Belfast

Prijzen, kosten en tarieven pallettransport

Om pallets met uw goederen voor u te vervoeren hebben we informatie van u nodig zoals het gewicht, grootte / afmetingen, levertijd, bestemming, afhaallocatie etc. Met die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen en een offerte uitwerken. Wilt u de tarieven weten voor pallet transport dan kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag met het vervoeren van uw goederen en producten op pallets.

Vraag een offerte aan
of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Wat zijn de voornaamste palletmaten om goederen mee te vervoeren?

De voornaamste palletmaten die gebruikt worden in de transport zijn Europallets of Blokpallets. Een europallet is 120×80 (LxB) en kan maximaal 720 KG dragen. Ook zit er statiegeld op deze pallets. Een blokpallet is 120×100 (LxB) en kan maximaal 1000 KG dragen. Blokpallets zijn meestal wegwerppallets voor eenmalig gebruik.

Wat is de afmeting van een europallet of blokpallet?

Is het verplicht om goederen op een pallet te verzenden?

Nee, het is niet verplicht om alle goederen op pallets te verzenden. Wanneer het handzaam is kan dit zonder pallet vervoerd worden. Grotere goederen wensen wij wel graag op pallets te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat de chauffeur makkelijker kan laden en lossen. En dit minimaliseert ook de kans op schades.

Hebben de vrachtwagens van Heebink zelf laad-los mogelijkheden? Het trailerpark van Heebink

Het trailerpark van Heebink bestaat voor 95% uit Zeilentrailers. Dit houd in dat wij afhankelijk zijn van laad-los mogelijkheden bij een klant. Bijvoorbeeld een dock of een heftruck. Tegen meerprijs is een kooiaap of eventueel een bakwagen met klep mogelijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar cs@heebink.nl

Contact Opnemen

Worden pallets standaard omgeruild bij de klant?

Nee, pallets worden niet standaard geruild bij de klant. Op aanvraag kunnen wij dit wel voor u regelen. Heebink neemt dan het werk uit uw handen zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de inkomende/ uitgaande palletstroom.