Megatrailer

Een megatrailer is de combinatie van de trekker inclusief een hoge aanhangwagen. Deze heeft namelijk precies dezelfde afmetingen als de gewone aanhanger alleen is de hoogte hiervan 3 meter.

Speciale megatrailers van Heebink

Een megatrailer is de combinatie van de trekker inclusief een hoge aanhangwagen. Deze heeft namelijk precies dezelfde afmetingen als de gewone aanhanger alleen is de hoogte hiervan 3 meter. Afmetingen: 13,60 x 2,45 x 3,00 meter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Grote capaciteit van 24 ton

MegatrailerOok het gewicht en de hoeveelheid vervoerbare pallets blijven hierin gelijk. Deze trailer heeft een capaciteit voor het vervoeren van 24 ton aan goederen verdeeld over een maximum van 33 europallet plaatsen. Dit is een schuifzeilen / schuifdak trailer welke via de achterkant / zijkant en ook via de bovenkant gelost kan worden bij de klant.

Neem ook een kijkje bij de bijbehorende diensten volume transport en lengte transport.

Vraag een offerte aan
of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de mega trailer

Wat is een megatrailer?

Een megatrailer heeft precies dezelfde afmetingen als een gewone aanhanger. Het enige verschil is de hoogte van 3 meter.

Wat is de hoogte van een mega trailer?

De hoogte van een megatrailer is 3 meter. Bijbehorende diensten zijn volume transport en lengte transport.

Wat is het maximale gewicht van een megatrailer?

Het maximale gewicht dat een mega trailer kan vervoeren is 24 ton. Bekijk het volledige overzicht.

Hoeveel pallets kunnen er in een megatrailer?

Het maximum aantal europallets die vervoerd kunnen worden in een megatrailer is 33. Bekijk ook de bijbehorende diensten volume transport en lengte transport.