LZV Trailer

Het begrip LZV staat voor Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie. Kort gezegd noemt men dit een Ecocombi. Dit is de grootste dichte trekker oplegger waar op dit moment in de Benelux gereden mag worden.

Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties van Heebink

Het begrip LZV staat voor Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie. Kort gezegd noemt men dit een Ecocombi. Dit is de grootste dichte trekker oplegger waar op dit moment in de Benelux gereden mag worden. LZV trailers worden uiteraard ingezet voor LZV transport.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afmetingen LZV Trailers

7,60 x 2,45 x 3,00 meter – 19 europallets
13,60 x 2,45 x 3,00 meter – 33 europallets

Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie

Deze Ecocombi’s kunnen vracht vervoeren tot wel 52 europallets mits ook hier het gewicht rond de 24 ton ligt. Dit zijn schuifzeilen / schuifdak trailers welke via de achterkant / zijkant en ook via de bovenkant gelost kunnen worden bij de klant.

Besparing in brandstof & beter voor het milieu

Deze combinatie heeft als bijkomend voordeel dat het brandstofverbruik nauwelijks stijgt in vergelijking met de normale trailers. Waardoor je met het transporteren van goederen wel 4-30 % brandstof bespaart per rit. Wat natuurlijk ook weer ten positieve komt aan de verminderde verontreiniging van het milieu.

Neem ook een kijkje op onze volume transport pagina.

Vraag een offerte aan of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.