Aluminium Transport

Wij van Heebink hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het transporteren van allerlei soorten aluminium. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Heebink is uw partner voor aluminium transport

Aluminium is economisch een belangrijk metaal. Voornamelijk omdat het licht is, slijtvast en bestendig tegen corrosie. Ook voor het transport van aluminium zijn wij goed ingericht.

Specialist in lengte aluminium transport

Voor aluminium geldt meestal dat het lengtes betreft. Dit is natuurlijk een onderdeel waar wij als Heebink transport in gespecialiseerd zijn. Wij hebben natuurlijk de mogelijkheid om de goederen te vervoeren met onze speciaal ingerichte tautliners. Deze beschikken over houten balken tussen verschillende compartimenten om de bescherming van de goederen te waarborgen.

Samen met het gebruik van spanbanden blijven de goederen netjes op z’n plaats liggen tijdens het transport. Maar ook de op-en overslag kunnen wij eenvoudig onder controle houden door ons speciaal ingerichte warehouse met bovenloopkranen.

Prijzen, tarieven en kosten aluminium transport

De tarieven van het vervoeren van uw aluminium goederen en producten zijn afhankelijk van het afhaal- en bestemmingsadres. Ook de afleverdatum en het aflevertijdstip hebben invloed op de uiteindelijke prijs net zoals de looptijd, afmetingen en gewicht. Benieuwd naar de kosten van aluminium transport? Stuur ons een prijsaanvraag en wij brengen vrijblijvend een offerte uit.

Klantenservice Heebink

Vraag een offerte aan
of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.