Cosmetica Transport

Wij als Heebink hebben al jarenlang ervaring met het transport van allerlei soorten cosmetica. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

J. Heebink gespecialiseerd in cosmetica transport

Het vervoer van cosmetische en farmaceutische producten is een vak apart die heel goed wordt verstaan bij de firma Heebink transport. De lading bestaat meestal uit kostbare producten die heel aantrekkelijk zijn voor criminelen. Onze chauffeurs beschikken over de juiste papieren om met dit soort goederen te rijden. Hierbij kunt u denken aan het ADR-certificaat die nodig is wanneer er grote hoeveelheden parfum vervoerd worden. Verder houden we tijdens het transport rekening met de temperatuur en de luchtvochtigheid in de laadruimte wat van invloed kan zijn op parfum.

Kostbare cosmetische producten veilig getransporteerd

Wanneer er dure producten in de vrachtwagen zitten kan deze compleet afgesloten worden met sloten. Ook wordt er dankzij ons parkeerplaatsen netwerk nooit geparkeerd op plekken die diefstal gevoelig aangeduid zijn. Tijdens het transport zal er dus altijd beveiliging aanwezig zijn bij de trailer om eventuele diefstal te voorkomen.

“Wij zullen er alles aan doen dat de chauffeur zichzelf nog uw spullen in gevaar zal brengen onderweg!”

Prijzen, tarieven en kosten cosmetica transport

De tarieven van het vervoeren van uw cosmetische en farmaceutische goederen en producten zijn afhankelijk van het afhaal- en bestemmingsadres. Ook de afleverdatum en het aflevertijdstip hebben invloed op de uiteindelijke prijs net zoals de looptijd, afmetingen en gewicht. Benieuwd naar de kosten van cosmetica transport? Stuur ons een prijsaanvraag en wij brengen vrijblijvend een offerte uit.

Klantenservice Heebink

Vraag een offerte aan
of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.