PVC Transport

Wij als Heebink hebben al jarenlang ervaring met het transport van allerlei soorten PVC. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Familiebedrijf sinds 1970
Eigen douane afdeling
Nederlands sprekende chauffeurs
Meerdere eigen vestigingen

Vervoer, transport en opslag van PVC-Buizen

PVC-Buizen worden voornamelijk gebruikt bij de riolering en elektriciteit in woningen. De meeste pvc-buizen zijn grijs en hebben een standaard lengtemaat van 4 meter.

J. Heebink specialist in lengte transport

De firma Heebink transport is gespecialiseerd in het transporteren van lengte materiaal. PVC voldoet aan deze criteria. Lengtes tot 13 meter kunnen wij eenvoudig vervoeren en overladen door middel van ons kranen systeem in het magazijn. Dit soort goederen kunnen nooit via een dok gelost worden en ook een bakwagen met klep is ongeschikt voor dit soort materiaal.

Wij maken hiervoor gebruik van onze zeilentrailers. Goederen kunnen dan altijd via de bovenkant of zijkant gelost worden door middel van een heftruck of een bovenloopkraan.

Prijzen, tarieven en kosten PVC transport

De tarieven van het vervoeren van uw PVC goederen en producten zijn afhankelijk van het afhaal- en bestemmingsadres. Ook de afleverdatum en het aflevertijdstip hebben invloed op de uiteindelijke prijs net zoals de looptijd, afmetingen en gewicht. Benieuwd naar de kosten van PVC transport? Stuur ons een prijsaanvraag en wij brengen vrijblijvend een offerte uit.

Klantenservice Heebink

Vraag een offerte aan
of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.