50-jarig bestaan J. Heebink


50 jaar geleden op 1 januari 1970 begon Jan Heebink met dit transportbedrijf in De Klomp. Nu 50 jaar later het jubileumjaar voor Heebink, wat een prachtige mijlpaal is. Nu we deze mijlpaal bereikt hebben, is het goed om eens stil te staan bij de vele hoogtepunten die er geweest zijn. Om ook zeker de dieptepunten niet te vergeten.

Even een quote van Cees Heebink;

Als ik nadenk over ons bedrijf, kan ik mijn gevoel het beste omschrijven in 1 woord: Trots! Trots en dankbaar dat ik het levenswerk, waar mijn vader zoveel energie ingestopt heeft, door mag zetten en verder uit kan bouwen. Trots op onze medewerkers, die vaak lange dagen werken om alles voor onze klanten af te leveren. Het zijn gewoon topmensen, die wij ook koesteren!

Vooruitkijkend naar 2020. Een belangrijk jaar. Spannend zal zijn hoe de Nederlandse economie zich gaat houden. Wij zullen te maken krijgen met een Brexit, die er zeker gaat komen. Maar dit jaar zal ook ons nieuwe gebouw opgeleverd worden. Wellicht dat het rond de bouwvak zal zijn. Maar wel iets moois om naar uit te kijken.

Al met al zijn we trots dat we al 50 jaar ‘op de weg’ zitten. Op naar de volgende 50 jaar!