Aris van de Haar 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic Services

Zaterdag 16 September is chauffeur Aris van de Haar gehuldigd met zijn 40 jarige dienstverband bij de firma J. Heebink transport in Veenendaal.

Dit is een prachtige mijlpaal die we zeker niet ongemerkt voorbij konden laten gaan.

aldus Cees Heebink.

Aris van de Haar 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic ServicesAris van de Haar 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic ServicesAris van de Haar 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic Services

Chauffeur Aris van de Haar is met zijn eigen vrachtwagen thuis opgehaald en meegenomen naar het Van der Valk hotel waar zijn eigen receptie gehouden werd samen met al zijn familie, vrienden en collega’s. Chauffeur Aris van de Haar wist van niets en was compleet verrast van dit festijn.

Aris is begonnen bij Heebink als chauffeur nationaal. Hier deed hij vooral de werkzaamheden als frisdrank distributie voor de firma Riedel te Ede. Toen Heebink in de jaren ’80 overging met het vervoeren van goederen richting Engeland was Aris al één van de eerste die daarmee zijn carrière voortzette bij de firma Heebink.

Aris is een rasechte combi-chauffeur. Ondanks zijn 61 jarige leeftijd hoopt Heebink toch zeker nog een jaar of 5 plezier te beleven aan de samenwerking.