Jan van Toorn 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic Services

Zaterdag 11 november 2017 is de 3e chauffeur Jan van Toorn gehuldigd met zijn 40 jarige dienstverband bij de firma J. Heebink Transport in Veenendaal. Dit is een geweldige prestatie en mooie mijlpaal die Heebink zeker niet ongemerkt voorbij liet gaan.

In 1980 is hij nog een paar maanden weg geweest om elders binnenlands werk te doen, maar toch lag zijn hart bij het internationale werk bij de Firma Heebink BV. Uiteindelijk heeft hij er 40 trouwe dienstjaren op zitten bij onze firma!

Chauffeur Jan is met zijn eigen vrachtwagen opgehaald en meegenomen naar het Van der Valk Hotel in Veenendaal. Hier hebben wij een receptie gehouden voor zijn familie, vrienden en collega’s. Het hele verhaal was achter de rug om van Jan gepland dus hij was compleet verrast.

Jan is begonnen bij ons als chauffeur in de zeecontainers. Vaak ging hij deze lossen in Duitsland. Toen wij begin jaren 80 zijn begonnen met het Engeland werk, heeft Jan de overstap gemaakt om als Engeland chauffeur zijn loopbaan bij de firma te vervolgen.

Inmiddels is Jan 64 jaar en is hij bezig met de laatste loodjes binnen onze firma. Jan, hartelijk bedankt voor 40 mooie en trouwe dienstjaren!

Boegbeelden van de firma;

Totaal 120 jaar ervaring bij de firma J. Heebink Transport BV

Dat is toch iets om trots op te zijn!

Van links naar rechts;

Aris van de Haar – gehuldigd 2017
Jan van Toorn – gehuldigd 2017
Rene van Houte – gehuldigd 2016