Jubileum Cees Heebink

29 januari 2024

Tja en dan ben je ineens 25 jaar bij de zaak!

 

Een mooie mijlpaal. Het is een hele eer om leiding te mogen geven aan ons mooie bedrijf. Terugkijkend op deze 25 jaar, kan ik alleen maar zeggen dat ik blij en dankbaar ben dat ik de stap heb genomen en gekregen heb om het bedrijf van mijn ouders over te nemen.

 

Een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen 25 jaar.

Op 4 januari 1999 stapte ik binnen als verlegen jongeman van 24, nadat ik bijna 4,5 jaar het een en ander heb mogen leren bij een collega transportbedrijf.

Nadat ik de eerste periode meegekeken heb met collega`s om het bedrijf en de mensen te leren kennen, ging ik in de zomer van 1999 naar onze vestiging in Manchester. Daar ook leuke dingen mogen doen, waaronder de opening van ons nieuwe pand in Manchester. In 2002 ben ik weer terug gekomen naar Nederland en mocht ik verantwoordelijk zijn voor de planning binnen ons bedrijf. Toen de gezondheid van mijn vader achteruit ging en nadat hij op 6 januari 2014 overleed, mocht ik de algehele leiding binnen ons bedrijf nemen. Met Eric van Wijnen, onze commerciële man en Paul van Lier, onze financiële man, vormen wij al meer dan 10 jaar het management team van J. Heebink BV. Ook mijn vrouw Jogebeth werkt al 12,5 jaar volop mee in het bedrijf.

Het zijn mooie en leerzame jaren geweest. De laatste 5 jaar is er veel veranderd en zijn we volop in beweging. In 2020 hebben we ons nieuwe pand geopend, we hebben een douane afdeling binnen ons bedrijf, waar inmiddels 8 mensen werkzaam zijn. Dit jaar zijn we gestart met ons eigen opleidingsbedrijf om onze eigen chauffeurs op te leiden en bij te scholen. Dit jaar zal in het teken staan van de voorbereidingen voor het her-ontwikkelen van ons oude gebouw. Aanvang van de nieuwbouw staat gepland voor begin 2025. Dit zal een palletmagazijn worden, waarbij we ook goederen kunnen opslaan in een bonded warehouse.

Kortom we hebben nog genoeg plannen en we hebben een prachtig team van bijna 200 mensen om ons heen gebouwd, waarmee we de toekomst mee in kunnen.  Ik heb er in ieder geval heel veel zin en vertrouwen in om de komende jaren, als ik gezond mag blijven, ons bedrijf verder door te ontwikkelen.