Nieuwe kooiaap trailer, met liftas

27 maart 2024

Onlangs hebben wij een nieuwe Krone Mega Meeneemheftruck Trailer in gebruik genomen die is uitgerust met een unieke combinatie van hefbare as, schuifzeilen en een hefdak, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor een breed scala aan transportbehoeften. Het innovatieve ontwerp stelt ons in staat om onze logistieke processen te optimaliseren en tegelijkertijd de operationele efficiëntie te verhogen.

Deze Meeneemheftruck Trailer biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit voor onze leveringen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Met de mogelijkheid om zowel goederen als een heftruck achter op de trailer mee te nemen, kunnen onze klanten hun leveringsprocessen stroomlijnen en kosten besparen.” Onze chauffeur kan zelf de lading lossen waardoor er geen heftruck op locatie aanwezig hoeft te zijn.

 

De belangrijkste kenmerken van de Mega Meeneemheftruck Trailer omvatten:

  • Hefbare as: Hierdoor kan de trailer worden aangepast aan verschillende gewichtsvereisten en wegcondities, wat resulteert in verbeterde stabiliteit en manoeuvreerbaarheid.
  • Schuifzeilen: De trailer is voorzien van schuifzeilen die gemakkelijk toegang bieden tot de lading en tegelijkertijd bescherming bieden tegen weersinvloeden en diefstal.
  • Hefbaar dak: Het hefdak maakt het laden en lossen van goederen van verschillende hoogtes mogelijk, waardoor de efficiëntie van het laadproces wordt verhoogd.