Dubbele laadvloer trailer

Letterlijk houdt dit in dat je een tweede laadvloer in de trailer kan bouwen. Dit gebeurt doormiddel door versterkte stalen balken aan de zijkant waar een extra vloergedeelte in geklikt kan worden.

Heebink beschikt ook over diverse dubbele laadvloer trailers

Een normale trailer heeft een laadvloer voor 33 europallets. Dit kunt u verdubbelen met een extra laadvloer in de trailer. (66 europallets)

Wel moet u rekening houden met het volgende: het maximale laadgewicht blijft ongeveer 24 ton, ook de hoogte van de trailer blijft 3 mtr. De pallets mogen dus maar 1,4 mtr hoog zijn (per stuk).

Het verdubbelen van de laadvloer gebeurt door middel van versterkte stalen balken aan de zijkant waar een extra vloergedeelte in geklikt kan worden. Afmetingen; 13,60 x 2,45 x 3,00 meter. (LxBxH)

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Enkele voordelen die deze trailer met zich meebrengt:

Dubbele laadvloer trailer

  • De kans op schade is minder groot aangezien goederen niet gestapeld hoeven te worden.
  • Je kunt veel meer pallets vervoeren als met een gewone trailer zolang je maar binnen de maximale hoogte van 3 meter blijft en het maximale gewicht van 24.000 KG.
  • Ook bij deze trailers kunnen de goederen via het dak of via de zijkant gelost worden met een heftruck of een kraan. (zeilen)

Wanneer nodig kunnen wij ter plaatse de tweede laadvloer inbouwen. Dit is ook mogelijk op verscheidene hoogtes in de trailer. Wel moet u rekening houden dat het maximale gewicht van de tweede vloer 700KG per laadmeter is bij een gelijkmatige indeling van het gewicht.

Neem ook een kijkje op onze dubbele laadvloer transport pagina.

Vraag een offerte aan of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.