Onthulling nieuwe Heebink huisstijl op 30 april 2022

Op zaterdagmiddag 30 april tussen 14:30 en 17:00 uur organiseren we een speciaal event voor geïnteresseerde chauffeurs en andere geïnteresseerden uit de transport branche. Gratis deelname, maar aanmelden is verplicht.

Nieuwe moderne uitstraling Heebink trekkers

Onthulling 2 nieuwe trekkersWe onthullen zaterdagmiddag 30 april 2 nieuwe DAF trekkers in onze nieuwe huisstijl. Dit zijn een DAF XF Super Space Cap van het vorige model en de nieuwe DAF XG+.

De huidige kleurstelling is bijna 20 jaar en 100 vrachtwagens oud. Nu we het nieuwe model van DAF in gebruik gaan nemen is dit een mooi moment om een modernere uitstraling aan onze trekkers te geven.

Graag nodigen wij geïnteresseerde chauffeurs en andere geïnteresseerden in onze bedrijfstak uit om hierbij aanwezig te zijn. Mensen kunnen op deze manier kennis maken met ons bedrijf en het chauffeurs vak.

Programma zaterdag 30 april

Deze dag zullen de volgende activiteiten plaats vinden;

  • Deze middag dag kunt u een kijkje nemen in ons nieuwe gebouw.
  • Op deze dag is er een mogelijkheid om een rondje met een lesvrachtwagen te rijden. Laat dit weten bij uw aanmelding.
  • Er is gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen.
  • Er is een springkussen aanwezig voor de jongere gasten.

Verkoop miniatuur vrachtwagens voor het goede doel

Op deze middag heeft u de mogelijkheid om een miniatuur vrachtwagen 1:50 van Polesie te kopen van Heebink. Dit is een Scania S. De opbrengst van de verkoop zal volledig ten goede komen aan de mensen in de Oekraïne. Wij zullen deze miniaturen verkopen voor een gereduceerd tarief van € 65,- per stuk. Bij aankoop van dit model, krijgt u er nog een presentje bij, wat ter beschikking is gesteld door de firma Polesie.

Locatie

Het evenement vindt plaats op ons nieuwe terrein langs de A-12.
Het adres is:
Kruisboog 46
3905 TG Veenendaal
Route berekenen met Google Maps

Graag tot dan!

Gratis deelname, aanmelden verplicht