Medewerker aan het woord: Aris van de Haar

Elke maand lichten we een medewerker van J. Heebink uit en vragen we diegene het hemd van het lijf. Deze maand is Aris van de Haar aan de beurt die recent nog zijn jubileum van 40 jaar heeft gevierd bij J. Heebink. Blijf op de hoogte van nieuwe updates: volg Heebink op Facebook of op Twitter. Bent u benieuwd naar het verhaal van een andere medewerker van Heebink? Laat het ons weten.

Stel jezelf eens voor?

Ik ben Aris Van De Haar en woon in Ede. Inmiddels 61 jaar, getrouwd, 2 uitwonende kinderen en 4 kleinkinderen.

Wat is je functie bij de firma Heebink?

Ik ben internationaal chauffeur en sinds kort om de 3 weken werk ik een week in de loods.

Hoe zien jou dagen eruit tijdens je werkzaamheden?

Ik rijd naar de klanten om de goederen af te leveren en als ik leeg ben heeft de planning ook altijd wel wat terug te laden. Ik rijd op een combi dus moet ik ook wel eens bakken wisselen die dan al voorgeladen zijn. Dat doe ik inmiddels al 35 jaar. In de loods los en laad ik de vrachtauto’s en dat doe ik dan vanaf 16.00 uur tot soms erg laat. Dat doe ik om meer thuis te zijn overdag zodat ik mijn vrouw ook wat kan helpen met de huishouding. Ja, iedereen word wat ouder. 🙂

Hoe lang werk je al voor de firma Heebink?

Ik werk al ruim 40 jaar bij de firma. Bekijk de foto’s van het feestje wat daarvoor werd gegeven.

Wat spreekt je aan bij de firma Heebink?

Het rijden op Engeland trekt mij erg aan. Een heel mooi land met meestal erg vriendelijke mensen. Helaas wordt de laatste jaren wel wat minder. Verder is het altijd gezellig met collega’s op de boot naar Engeland. Ik rijd nog altijd met veel plezier! De hele sfeer bij Heebink spreekt mij ook erg aan. De familie Heebink leeft ook altijd erg mee met de mensen. Als er problemen thuis zijn doen ze er alles aan om ze te helpen. Heb veel plezier in mijn werk. Tuurlijk zijn er wel eens wat uitdagingen, maar die worden altijd goed opgelost. Kortom een fijn bedrijf om voor te werken. Anders had ik het ook geen 40 jaar uit gehouden.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?

Waar je voor geboren bent moet je voor gaan. Het rijden op een grote auto, dagen van huis en wat van andere landen zien zijn dingen die mij aantrekken. Maar na al die jaren vind ik het niet erg dat ik wat minder vaak hoef te rijden naar Engeland en wat meer thuis kan zijn.

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Voor ijs of een zoute haring kunnen ze me wakker maken. 🙂 Buiten mijn werk om vind ik de vijver met de kooikarpers heel leuk om dat bij te houden.
En elk jaar de vakantie in Tsjechië vind ik heerlijk. Door de bergen en kleine dorpjes rijden, heerlijk is dat! Rijden doe ik nog altijd graag met de vrachtauto of mijn eigen luxe wagen.