PERSBERICHT

Strategische samenwerking Heebink Logistic Services en Quooker

29 juni 2023

Op 29 juni is het contract getekend voor een strategische samenwerking tussen Heebink Logistic Services en Quooker. Deze meerjarige samenwerking gaat 1 juli officieel van start en behelst de dagelijkse logistiek en transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Het gaat onder meer om levering aan Quooker dealers en monteurs, keukenproducenten en particulieren.

Excellente kwaliteit in dienstverlening

De achtergrond van deze samenwerking is gebaseerd op belangrijke gemeenschappelijke kenmerken. Beide bedrijven streven naar een optimale performance en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De samenwerking heeft tot doel elkaar te versterken en zo nog beter de markt te kunnen bedienen.

“Wij selecteren onze strategische partners op basis van een aantal aspecten. We gaan langdurige samenwerkingen aan die gebaseerd zijn op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Heebink past perfect bij deze ambitie. We kijken uit naar een prettige samenwerking!”

Pieter Jonkman – Quooker

 

Familiebedrijven met een sterke ambitie

Een opmerkelijk detail is dat beide ondernemingen van oudsher een familiebedrijf zijn én in 1970 zijn opgericht. De normen en waarden van een familiebedrijf zijn anno nu nog steeds sterk vertegenwoordigd bij beide bedrijven: elke dag weer excelleren in kwaliteit, service en efficiëntie staan hierbij voorop.

“In ons bedrijf maken onze vakmensen het verschil. Zij spreken de taal van onze opdrachtgevers, denken in oplossingen en zijn altijd bereid tot een stapje extra. We zijn ervan overtuigd dat juist dit ook in deze samenwerking het verschil maakt!”

Eric van Wijnen – Heebink Logistic Services

===

Noot voor de redactie

Download Persbericht in Word-bestand

Over Heebink Logistic Services
Het Veenendaalse Heebink Logistic Services is in 1970 opgericht door de heer Heebink en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler in logistiek en transport. Vanuit de vestigingen en distributiecentra in Veenendaal, Manchester en Milton Keynes bedient Heebink de Europese markt. Heebink biedt een full-service logistieke oplossing: van palletzendingen tot pakketjes, van bulkgoederen tot lengtegoederen, van volumetransport tot gekoeld transport, alles compleet op maat.

 

Over Quooker
Kokend water uit je keukenkraan? Anno 1970 was het een bijna absurde gedachte. Inmiddels produceert Quooker meer dan 300.000 Quooker-systemen per jaar, zijn er wereldwijd meer dan duizenden dealers, verdubbelt de omzet elke drie jaar en heeft Quooker vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Hongkong, Nederland, Ierland, Israël, Italië, Oostenrijk, Noorwegen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zwitserland. Het is het resultaat van jaren doorontwikkelen, testen en technisch innoveren.

 

Contact
Heebink Logistic Services
Eric van Wijnen
0318 529400 | eric.van.wijnen@heebink.nl
Kruisboog 46 | Veenendaal